Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bika Horoszkóp 2014

2013.12.19

 

Bika Horoszkóp 2014

 2014-bika.jpg

A Bika számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban az oktatás, utazások, család, házasság, kapcsolatok, spiritualitás és barátok terén gyakorolnak hatást. 

Lehetőségek az oktatásban, és szerencse az utazásban – az év első felében, a Jupiter értelmi szinten serkent téged, és míg a Rák csillagképben utazik, a kommunikációdra lesz hatással. Ez az időszak kitűnő alkalom személyiséged továbbfejlesztésére. Egyre inkább növekedni fog benned az új iránti érdeklődés. Hajlamos leszel mindig magaddal vinni egy könyvet, bárhová is mész, és ha megfordult már a fejedben, hogy író légy, 2014 első felében sikeresen próbálkozhatsz. Minél több új dolgot szeretnél elsajátítani, és napirenden lennél minden újdonsággal. A kommunikáció fontossá válik számodra, de lehetnek majd olyan napjaid, amikor a telefonálás, levelezés több órába telik. Gyakrabban leszel úton, mint otthon, egyrészt azért, hogy levegőt változtass, másrészt a hétvégi kikapcsolódás érdekében. A mindennapjaid mozgalmasak lesznek, a kapcsolataidban is dinamikussá, körültekintőbbé válsz. Az év első hét hónapjában olyan emberekkel kerülsz viszonyban, akik szerencsét hoznak neked. 

Szerencse a családod körében – a családi élet sokat nyer a Jupiter Oroszlán csillagképbe való belépéséből, 2014 július 16-án. Ennek hatására az év második felében számos rendkívüli eseményre számíthatsz, akinek főszereplői a családod tagjai, az otthonod. Amennyiben azt tervezed, hogy világgá menj a szerencse felkutatására, gondold meg kétszer. Az év második felében ugyanis a szerencsét az otthonodban lelheted meg, családod körében. Lehetséges, hogy új lakást bérelsz vagy vásárolsz, és ha nem, akkor a régit bővíted majd ki vagy újítod fel, igényeidnek megfelelően. Egyeseknek egy új családtag érkezése jelenti ezt a megújulást. Az év második felében a biztonságod megnövelésére fordul a figyelmed.

További információk az alábbi linken:

http://twice.hu/horoszkop/bika-horoszkop-2014