Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kínai Horoszkóp 2014

2013.12.19

 

Kínai Horoszkóp 2014

  2014-lo-kinai-horoszkop.jpg

A 2014-es év a Ló jegyében zajlik a kínai horoszkópban, a Kígyó Évét váltja. Ez az év a kikapcsolódás, a gyermekkor, az öröm, a jóság és a világra való nyitás éve lesz. A Ló jegyében született személyek lendületesek és anyagiakban bővelkednek. 

A Ló éve 2014. január 31-én kezdődik, és egészen 2015. február 18-ig tart. Ezúttal a Fa-Ló évébe lépünk, ami gyermekkorunk egyik meghatározó eleme volt, hiszen kinek ne lett volna gyermekkorában fa-hintaló a hálószobájában? Ez a játékosságot, a gyermekkori jókedvet idézi. 

A jegy szülötte kommunikatív, népszerű, vidám és jól tud szórakozni. Spontán és minden jó lehetőséget ki tud aknázni. Robbanékony temperamentumú, makacs, impulzív, de féken tudja magát tartani, amikor a szükség megköveteli. Nagyon keményen dolgozik, de csak akkor vág bele a feladatokba, ha tudja, hogy az rendesen megtérül.

Szereti ha dicsérik és elismerik, néha hiú és büszke. Nem vesz részt semmiben, ha legalább egy dicséretet nem halmoz be. Kecses és szeszélyes, néha sznob, néha furcsa döntéseket hoz, de mindig sikerül elérnie a sikert. Változó a személyisége, sokszor kiszámíthatatlan. 

Szereti a szabadságot, nem szereti a kereteket és a kényszert, ennek ellenére elismeri a hagyományokat. Bármilyen területen is dolgozzon, mindenhol képes megállni a helyét. Sokszor egoista, néha egy kis diktátor, aki minden áron az igazát erősíti, anélkül, hogy figyelembe venné, hogy akár másnak is lehet igaza.

Válogatós, sokat kér, de nem mindig engedékeny. Könnyen megsért másokat, és nem tudja helyrehozni a hibáit, a bocsánatkérés nem tartozik a szótárába. Erős és határozott karakter, olyan mint a mágnes, vonzza magához az embereket. Nagy térre van szüksége. 

Szüksége van szerető partnerre, biztonságra. A szerelem fontos számára, éppen ezért a legnagyobb ostobaságokra is képes. Nem kifejezetten a leghűségesebb típus. Szeret utazni, legfőképpen társasággal.

További információk az alábbi linken:

http://twice.hu/horoszkop/kinai-horoszkop-2014