Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szűz Horoszkóp 2014

2013.12.19

 

Szűz Horoszkóp 2014

 2014-szuz.jpg 

A Szűz számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban a barátok, spiritualitás, oktatás, utazások, pénz, házasság, szerelem és gyerekek terén gyakorolnak hatást.

Szerencsét hoznak a barátok az év első felében – mivel az év első felében a Jupiter még mindig a Rák jegyében tartózkodik, sok jót ígér számodra ez az időszak, és évek múlva is szívesen emlékszel majd az ezekre a hónapokra. Megfigyelheted, hogy a baráti köröd új figurákkal bővül, akik között új barátokra lelsz, sőt a lelki társad is megismerheted közöttük, aki olyan tanácsokkal lát el, amilyeneket eddig még senkitől sem hallottál. Ha szerelemre vágysz, a párodat is megtalálhatod egy közös ismerősön keresztül. Vagy az is meglehet, hogy egy régi barát iránt táplálsz majd gyengéd érzelmeket.

A Jupiter július 16-án elhagyja a Rák jegyét, és belép az Oroszlán csillagképbe. Ennek hatására a legbensőbb igényeid és személyes vágyaid kerülnek előtérbe, vagyis inkább elszigetelődsz, és jobban odafigyelsz a belső hangodra, megérzéseidre. A lehetőségek és a szerencse már nem lesznek annyira felismerhetőek, láthatóak előtted, a Jupiter ugyanis őrangyalként követ téged, és csak akkor ment meg, amikor úgy érzed, már nincs kiút. Jól tennéd, ha ebben az időszakban többször „találkoznál” belső éneddel, például a meditáció által, gondolkodj el, mit is akarsz elérni az életben, úgy személyes, mint társadalmi vonatkozásban. Így bízhatsz jobban önmagadban és saját képességeidben, mindez pedig az önbecsülésed növelését erősíti.

További információk az alábbi linken:

http://twice.hu/horoszkop/szuz-horoszkop-2014