Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CHAT szoba

Cikkek

CHAT szoba

2010.10.27

Mivel az utóübbi időben nem volt időnk foglalkozni az oldalla, és a közeljövőben sem igen lesz rá lehetőségünk, ezért határozatlan időre leállítom a Chatszoba működését. Ha bárki beszélgetni akar azzal akivel itt tette, neki ott a facebook, ajánlom hiszen egyszerre többen is tudnak beszélgetéseket folytatni.

A chat szoba azzal a céllal lett létrehozva, hogy spirituális emberek kulurált módon tudjanak egymással gondolatokat és eszméket cserélni. Azok a látogatók, akik nem tudnak megfelelni ezeknek az alapvető elvárásoknak, lehetőleg kerüljék az oldalt.  

A CHAT szobába belépni, csak előzetes regisztrációval lehetséges. Ha csatlakozni szeretnél a tagok közé, a belépési neved és a jelszavad rögzítsd a rendszerben, hogy beléphess.

Ha a rendszer azt írja ki, hogy a neved foglalt, akkor a zsolt.bodacz@gmail.com elamilra küldd el a nic neved és jelszavad, amivel én be tudlak regisztrálni.

Felhívom minden regisztráló figyelmét, hogy abban az esetben ha nem az oldal szellemiségének megfelelő beszélgetéseket folytat a többiekkel, akkor a regisztrációját megszüntetem és törlöm a belépési engedélyét.